Immobiliari

Atresorem una notable experiència en l'assessorament de les diferents operacions immobiliàries: promoció, construcció, transmissió, cessions d'ús, sale&lease, garanties, compravenda, constitució de drets reals... aportant tant la perspectiva jurídica com la fiscal, en tot tipus d'actius immobiliaris (sòls, oficines, centres comercials, habitatges, hospitals, hotels, residències de la tercera edat, naus industrials, complexos logístics, etc.).

Els clients del despatx pertanyen a sectors molt diversos, com ara hotels i complexos turístics i d'oci, centres comercials i de negoci, oficines, habitatges, etc.

La nostra experiència en l'àrea del Dret administratiu i urbanístic ens permet, d'una banda, ser àgils i eficaços en les actuacions davant les diferents administracions públiques, així com assessorar als nostres clients sobre diferents fórmules per a la consecució dels seus objectius.

Enfoquem les operacions des d'una perspectiva multidisciplinària per garantir l'èxit dels nostres clients: civil, fiscal, urbanística, administrativa, mercantil.

Entre els nostres principals clients nacionals i estrangers hi ha bancs, empreses promotores, empreses patrimonials, fons d'inversió immobiliària, family-offices, operadors finals i empreses de serveis.

Alguns exemples de serveis que prestem són:

  • Due diligence o revisions legals prèvies a la compravenda de qualsevol tipus d'actiu immobiliari.
  • Negociació i redacció de contractes de compravenda, arrendament, opció de compra, construcció, drets de superfície, aportacions de sòl per vol, cessions d'ús, constitució de garanties, dacions en pagament, de serveis professionals relacionats amb la construcció (arquitectura, project management, etc.).
  • Operacions de sale&lease back.
  • Finançaments i refinançaments.
  • Negociació de convenis urbanístics.
  • Negociació de situacions pre-contencioses i pre-concursals relatives a actius immobiliaris.

womens nike shoes lime green soccer