Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, li informem que el titular del lloc web http://www.arcoabogados.es/ és:

Nom: ARCO ABOGADOS Y ASESORES TRIBUTARIOS, S.L.P.
Domicili: Av. Marqués de Sotelo, 13, 6, CP 46002 de València
CIF: B-46363008

Societat limitada professional, inscrita al Registre Mercantil de València,  Full V-8243, Tom 3274, Inscripció 16ª.

L'accés i navegació de l'usuari en el Lloc web implica el coneixement i l'acceptació sense reserves de les Condicions d'Ús del lloc web.

A efectes informatius, el present lloc web es manté i conté els procediments estàndard de seguretat generalment acceptats amb la finalitat de protegir la informació continguda, així com la que pugui ser proporcionada pels visitants. L'objectiu és evitar l'ús inadequat, pèrdua o modificació de continguts i informació.

Li recordem que el nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poden no estar controlats per les mateixes polítiques de privacitat o bé que el propi procés tecnològic, en la seva evolució, pot situar les informacions que circulen per la xarxa en una posició de feblesa en determinades circumstàncies.

El lloc web pot oferir determinada informació sobre temes concrets a efectes explicatius, per tant, podria ser incompleta als efectes que l'usuari desitgés prendre decisions sobre els seus negocis o decisions personals. La informació presentada no és, en cap cas, un servei de consultoria o assessoria. Abans de prendre qualsevol decisió consulti de forma personalitzada amb el professional. Per tant, no s'accepta responsabilitat alguna per les decisions que algú pugui adoptar de la lectura de la informació continguda a la nostra web. El titular de la web no és responsable de qualsevol dany específic, indirecte o incidental derivat de la navegació per la xarxa i l'ús del nostre lloc.

L'usuari assumeix la seva pròpia responsabilitat derivada de l'ocupació d'aquest lloc o de la informació continguda.

Calzado Nike