Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, li informem que el titular del lloc web http://www.arcoabogados.es/ és:

Nom: ARCO ABOGADOS Y ASESORES TRIBUTARIOS, S.L.P.
Domicili: Marqués de la Ensenada 2, 1º · 28004 Madrid

CIF: B-46363008

Societat limitada professional, inscrita al Registre Mercantil de Madrid, Tom 42133 · Foli 181 · Full M-745960 · Inscripció 2ª.

RGPD Correu Electrònic:

Els missatges enviats per correu electrònic i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l'autorització expressa de ARCO ABOGADOS Y ASESORES TRIBUTARIOS, S.L.P. Si vostè no és el destinatari final si us plau elimini'l i informi'ns per aquesta via. D'acord amb el que s'estableix per normativa de protecció de dades RGPD 2016/679 de 27 d'abril de 2016, l'informem que les seves dades estan incorporades en el registre d'activitats del qual és titular ARCO ABOGADOS Y ASESORES TRIBUTARIOS, S.L.P.., amb la finalitat de realitzar l'assessorament i gestió administrativa, jurídica, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades en el nostre domicili social. Si vostè no desitja rebre la nostra informació, posi's en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça d'e-mail: arcoabogados [at] arcoabogados.es.

L'accés i navegació de l'usuari en el Lloc web implica el coneixement i l'acceptació sense reserves de les Condicions d'Ús del lloc web.

A efectes informatius, el present lloc web es manté i conté els procediments estàndard de seguretat generalment acceptats amb la finalitat de protegir la informació continguda, així com la que pugui ser proporcionada pels visitants. L'objectiu és evitar l'ús inadequat, pèrdua o modificació de continguts i informació.

Li recordem que el nostre lloc web pot contenir enllaços a altres llocs que poden no estar controlats per les mateixes polítiques de privacitat o bé que el propi procés tecnològic, en la seva evolució, pot situar les informacions que circulen per la xarxa en una posició de feblesa en determinades circumstàncies.

El lloc web pot oferir determinada informació sobre temes concrets a efectes explicatius, per tant, podria ser incompleta als efectes que l'usuari desitgés prendre decisions sobre els seus negocis o decisions personals. La informació presentada no és, en cap cas, un servei de consultoria o assessoria. Abans de prendre qualsevol decisió consulti de forma personalitzada amb el professional. Per tant, no s'accepta responsabilitat alguna per les decisions que algú pugui adoptar de la lectura de la informació continguda a la nostra web. El titular de la web no és responsable de qualsevol dany específic, indirecte o incidental derivat de la navegació per la xarxa i l'ús del nostre lloc.

L'usuari assumeix la seva pròpia responsabilitat derivada de l'ocupació d'aquest lloc o de la informació continguda.