WTS Global

ARCO forma part, com a membre exclusiu a Espanya, de WTS Global que integra despatxos d’alta qualificació i contrastada experiència a l’àrea fiscal a més de 100 països.

Aquest fet ens permet prestar un complert servei d’assessorament a les empreses espanyoles que desenvolupen projectes i activitats a l’exterior, així com realitzar la gestió de les seves obligacions legals, fiscals y comptables. Tanmateix, portem a terme un servei d’assessorament jurídic integral a les entitats estrangeres amb presència a Espanya així com la gestió de les seves obligacions.

La firma té una àmplia experiència i coneixement en el tractament de matèries de caire internacional, entre d’altres:

Estructuració fiscal de les activitats empresarials internacionals

 • Fusions transfrontereres.
 • Establiment permanent versus filial.

Optimització de les estructures holding

 • Aplicació d’exempcions a dividends i guanys de capital.
 • Deducció de despeses i pèrdues en els grups.

Preus de transferència

 • Determinació dels criteris d’aplicació.
 • Documentació.

Fiscalitat dels establiments permanents

 • Anàlisi sobre la conveniència de la seva constitució.
 • Imputació de beneficis
 • Impost de sortida

Règim d’expatriats

 • Optimització de la seva situació fiscal.
 • Preparació i presentació de declaracions.

 

A més, alguns professionals d’ARCO han desenvolupat la major part de la seva trajectòria professional en un entorn internacional, assessorant tant a clients estrangers en les seves inversions i operacions a Espanya, com assessorant a empreses espanyoles en els seus processos d’internacionalització.

Sobre WTS Global

Amb representació en més de 100 països, WTS Global ja ha aconseguit una posició de lideratge com a assessoria fiscal global, oferint tota la gamma de serveis fiscals, i aspira a convertir-se en l'assessoria fiscal no auditora més important del món. WTS Global renúncia voluntàriament a realitzar auditories anuals a fi d'evitar qualsevol conflicte d'interès i ser l'assessoria de confiança a llarg termini dels seus clients internacionals. Els clients de WTS Global inclouen empreses multinacionals, empreses mitjanes internacionals, així com particulars i empreses familiars.

Els bufets membres de WTS Global són acuradament escollits mitjançant rigorosos exàmens de qualitat. Són importants actors locals al seu mercat als quals uneix l'ambició de construir una assessoria veritablement global que desenvolupi als líders fiscals del futur i anticipi el nou món fiscal digital.

WTS Global combina efectivament una dilatada experiència fiscal de diferents cultures i entorns i ofereix competències de primer ordre en assessorament, serveis interns, coneixement de la normativa i aspectes informàtics, juntament amb la capacitat de pensar com a empresaris experimentats en un món en constant canvi.

Per a més informació pot consultar: wts.com

Adidas Yeezy shoes